Categorieën
Diversen

De ouwe hap weer bij elkaar

Is er leven na de krant?  In februari 2015 raakte ik plotseling weg bij de Holland Media Combinatie (boventallig verklaard). Met sommige collega’s werkte ik tientallen jaren en opeens zie je die lieve mensen niet meer. Reden voor een mini reünie…..

Eind 2014, op de achtergrond het resultaat van een creatieve collega-workshop.

Winter 2015

Na een paar belletjes hoorde ik dat anderen ook zin hadden om de ‘ouwe hap’ weer bij elkaar te brengen.  En dat kan dankzij een e-mailtje heel makkelijk: ontmoeting bij het strand, daarna halen we een frisse neus en steken even op. Zaterdag 7 november 2015 reed ik op m’n M5 naar Petten naar het bezoekerscentrum ‘Zand tegen Zee’. Zouden ze allemaal er zijn? Helaas toch wat af-berichten, maar degene die er waren hebben genoten van elkaar en van de verhalen over ‘die goeie ouwe tijd’.

Op de strandfoto van links af: Marijke, Solita, Lucinda, Henk, Ingrid, Wilco, Sabine, Marie-José, Yvon en Cor.

Vervolg 2024…

Op vrijdag 12 april 2024 kwam daar plotseling telefoon: ‘Met Joshua, heb je zin om vanavond te komen eten in Schagen? We hebben een reünie van het werk, kantoor Anna Paulowna’. Nou dat wil ik wel! 

Dat werd een heel gezellig avondje, na bijna 10 jaar een weerzien van mijn dierbare collega’s.

Sabine, NIcole, Henk, Lucinda, Joshua, Cor, Rolf, Wilco en Rikwin.

Één reactie op “De ouwe hap weer bij elkaar”

Wat voor werk deed je bij de HMC? Je schrijft dat je “weg raakte” dat klinkt voor mij alsof je bent flauwgevallen of in coma bent geraakt. Leuk dat er zo’n grote groep ex-collega’s zijn gekomen om het leven na de krant te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *