Categorieën
Geen categorie Reisverslag Wandelen

De ouwe hap weer bij elkaar

Is er na negen maanden leven na de krant?  In februari raakte ik plotseling weg bij de Holland Media Combinatie. Met sommige werkte ik tientallen jaren en opeens zie je die lieve collega’s niet meer. Reden voor een mini reünie…..

Na een paar belletjes hoorde ik dat anderen ook zin hadden om de ‘ouwe hap’ weer bij elkaar te brengen.  En dat kan dankzij een e-mailtje heel makkelijk: ontmoeting bij het strand, daarna halen we een frisse neus en steken even op. Zaterdag 7 november reed ik op m’n M5 naar Petten naar het bezoekerscentrum ‘Zand tegen Zee’. Zouden ze allemaal er zijn? Helaas toch wat afberichten, maar degene die er waren hebben genoten van elkaar en van de verhalen over ‘die goeie ouwe tijd’.20151107_143813 (2)

Op de strandfoto van links af: Marijke, Solita, Lucinda, Henk, Ingrid, Wilco, Sabine, Marie-José, Yvon en Cor. Hopelijk maken we er een jaarlijkse traditie van!

Één reactie op “De ouwe hap weer bij elkaar”

Wat voor werk deed je bij de HMC? Je schrijft dat je “weg raakte” dat klinkt voor mij alsof je bent flauwgevallen of in coma bent geraakt. Leuk dat er zo’n grote groep ex-collega’s zijn gekomen om het leven na de krant te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *