Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #14 Ingeregend in Santiago + support gevraagd!

Het was mijn plan om vandaag terug te rijden naar het oosten, maar ik ben ingeregend (lijkt op ingesneeuwd alleen wat natter). Volgens de berichten moet het morgen droog zijn en eigenlijk vind ik het niks om de natte zooi aan te trekken.

Jolanda Linschooten is een echte bikkel. Die staat ’s morgens om 5 uur op en wanneer haar loopkleren nat zijn, trekt ze die toch weer aan. Ik beken dat meer het type ‘levensgenier’ ben. Eerst m’n natte zooi opgehangen om te drogen, maar dat schiet niet op. Bij de receptie geïnformeerd: voor 8 euro wassen en drogen ze het. Nou die luxe laat ik niet aan me voorbij gaan. Vandaag dus weer een duik in de dwarsligger (Marion Pauw/Daglicht) en Santiago een nieuwe kans geven. En natuurlijk de koffie voorraad aanvullen, want die begint op te raken door al dat geluier.

Extra toevoeging van Marijke deze keer nadat ze papa aan de telefoon had: support is welkom! Hij zit daar maar  alleen in zijn tentje, amper tot geen Nederlanders in de buurt om mee te babbelen, dus laten we allemaal even reageren met een hup-hup-sterkte-zet-hem-op-support comment!

20150828_103108

8 reacties op “Update #14 Ingeregend in Santiago + support gevraagd!”

Jaaa van mij een support! Heel leuk om alle verhalen te lezen! En balen van de natte zooi nu 🙁 Hopelijk snel droog en kan de tocht weer verder, heel veel plezier en succes nog!

Hé Cor, wat ben je goed bezig! Regen is naar, maar morgen gaat de zon weer schijnen en ziet de wereld er weer veel vrolijker uit. En luieren mag, na 1000 kilometer. Goede reis verder, Cor, ik volg je op de voet.

En uitgerekend dan heb je je droogtrommel eens een keer niet meegenomen :-p …Natte kleren aan je bast is natuurlijk niks…Hoop dat de weergoden jullie snel weer gunstig gezind zijn en jullie de tocht kunnen voortzetten..Succes!!!

Nou Cor, dat je dat ook nog een keer moet meemaken. Ingeregend. Ik wist niet eens dat het woord bestond 🙂

Maar wat een geweldige tocht ben je aan het maken. Prachtig, echt iets om straks nog lang van te kunnen nagenieten.

Het echt genieten moet je echter nu doen, ondanks of misschien wel dankzij de regen.

Zet ‘m op, geniet ze en maak er iets nog mooiers van.

Kan je dat inregenen verklaren? Lekt je tent? En zoja, waarom zat je kleding niet in waterdichte zakjes? Is je slaapzak ook nat? 1) Als je het gevoel hebt er doorheen te zitten dan is de oplossing meer koolhydraten eten! Echt belangrijk voor je stemming, je teert voor je het weet in op je reserves. 2) Wollen t-shirts zitten ook nat nog lekker, althans in een velomobiel, ik weet niet hoe het zou zijn als de wind er op staat, waarschijnlijk een stuk minder. Maar regenjasje er overheen tegen de wind en het moet gaan. Volgens WeerOnline is het vandaag en morgen zonnig en 30 graden in Santiago di C. dus er is alweer zonneschijn na de regen en volgens mij heb je geen droger nodig vandaag. Ik hoop dat je lekker geniet vandaag en ons laat meegenieten van je updates. Wanneer start de reis naar Nederland?

Leuk dat jullie zo meeleven en dank je Belle voor je wijze raad. Inmiddels is het weer bloedheet en heb ik 180 km. in 2 dagen geroetst. Klinkt mooi, maar de zwaarste bergetappes’s volgen maandag en dinsdag. Benieuwd of die 30 kg.bagagen naar boven zijn te zeulen…. Weergden: mag het ietsie koeler worden……?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *