Categorieën
Diversen

Smikkelen bij Food & Zo

Uit eten gaan in groot gezelschap is normaal niet mijn ding. Veel herrie (iedereen gaat steeds harder praten) en doordat niemand van stoel verplaatst spreek je eigenlijk alleen degene die naast je zit. Donderdagavond had ik een etentje met het bestuur (en aanhang) van de Ondernemersvereniging, waarbij we zelf het eten (tapas, etc) klaarmaakte. Helemaal top! Je bent lekker actief met iets waar ik mee normaal niet bezig hou: koken. Af en toe pannekoekenbakken daar hou ik het meestal bij. Nu maakte ik samen met Piet Broers een hele lekkere tomatensoep en daarna nog effen tortilla’s (met een beetje hulp van Barry van Food & Zo). Na een uurtje kokkerellen gingen we aan tafel om al wat gemaakt is op te peuzelen. Heerlijk was het! Maar ook hééééeeeel gezellig. Zo’n actief etentje is prima voor de contacten. De gesprekken zijn nu eens niet zakelijk maar lekker ontspannen. Ook de aanhang, zoals mijn Brigitte heeft een heel plezierige avond gehad. Dus mijn tip: heb je wat te vieren in groter gezelschap: ga lekker smikkelen bij Food & Zo. Op de foto ben ik samen met Piet Broers (ouwe schoolvriend en klasgenoot lagere school) lekker bezig.

DSC04859 cor&piet

 

Één reactie op “Smikkelen bij Food & Zo”

Zoiets heb ik ook eens gedaan met een personeelsuitje. Het restaurant/keuken was in een voormalig station. Ik weet helaas niet meer waar het was of hoe het heette maar het was inderdaad een hele leuke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *