Categorieën
Geen categorie

Onstuitbare vooruitgang

Hij is niet te stoppen. Die trein die vooruitgang heet, dendert maar door…. Hoewel die rottige griep (drie dagen in bed gelegen) even de boel leek te saboteren, heb ik de draad weer opgepakt. Vandaag precies nog 2 weken te gaan, want 1 april is echt geen grap.

De afgelopen week lekker bezig geweest met:

– Bestelling bij Derk: Nieuwe banden, bagagedrager, kabels, etc.  Wordt steeds handiger met sleutelen, dus gedeeltelijk e.e.a. gemonteerd (zelfs kilometerteller doet het weer).Volgende week helpt Germ me met de nieuwe remmen. Hopelijk lukt het ook de bergsnek erop te krijgen.

– Nieuwe slaapzak: via de hikingsite las ik dat Davey de Groot een quilt te koop had. Deal was snel gesloten, dus ga ik het vast niet koud straks met kamperen…

-Smart phone: Astrid had er nog eentje voor me (wat zou je zijn zonder handige lieve dochter). Die neem ik mee met het toetsenbordje en de tablet blijft mooi thuis. Scheelt gewicht.

-Kilometersmaken:  Na 8 maart amper meer geroetst, nu net twee dagen weer lekker kilometers gemaakt. Prachtig lenteweer dus genieten.

De film ‘The Way’ gezien, gaat over een wandeltocht van arts, die tocht van overleden zoon gaat uitlopen. Aardig verhaal met mooie beelden in Spanje. Blij dat ik geen bagage op m’n rug hoef mee te sjouwen en blij dat ik (af en toe) in m’n tentje kan slapen….

3 reacties op “Onstuitbare vooruitgang”

Ha die Piet Andringa (dacht dat het eerst Piet Rempt was…), tijd niet gehoord, maar 6 juni ben je bij de toerroetstocht? Die film 27 hours is loeispannend, hoop dat ik niet vast kom te zitten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *