Categorieën
Diversen Natuur Rijk aan het Wad / Michaëlshof

Lastig kiezen uit twee etentjes

Uit eten met je dierbare vrienden, heel leuk. Lastig alleen als op dezelfde avond het er twee zijn. Ik koos om samen met Brigitte voor het Mexicaanse buffet. Het huiskamer etentje bij Peggy (Michaelshof) ging aan m’n neus en maag jammer genoeg voorbij.

Was die woensdag trouwens een topdag. Ik startte ’s morgens bij de Michaelshof met werken in de tuin. De zon was nog warm genoeg, waardoor we de koffie buiten dronken. Hierna samen met Martijn de derde composthoop afgemaakt. Goede humusgrond vormt immers de basis om volgend jaar zomer weer gezonde gewassen te kunnen oogsten. Michael had hierna een vergadering bij Peggy belegd, waar we o.a. de toekomst van de stichting Michaelshof bespraken.  Ik voel me sterk aangetrokken bij deze mensen, heb daarom aangeboden meer te doen dan 1x per week het vrijwilligerswerk. Peggy had hierna een heerlijk diner gemaakt,  uiteraard van producten uit de tuin. Deed me denken aan een huiskamerrestaurant, zie de nieuwe site www.airdend.nl.

Helaas niet voor mij bestemd, want Brigitte had ook haar jaarlijkse etentje van de Roarings Fifties in Mexicaanse sferen. Snel dus na20151125_172600ar huis gefietst, poncho aan, hoed en revolver mee en naar de Kees schuur. Het werd een topavond! Lekker eten en drinken, gezellige mensen en leuke optredens.

Op de inzet foto ‘mexicaan’ Douwe die afscheid nam bij de Roarings

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *