Categorieën
Geen categorie Reisverslag Santiago de Compostela

Het mes gaat erin!

Eerlijk gezegd zat ik maandag behoorlijk in het putje, maar ik ben er weer uit geklauterd.

Vrijdag hoorde dat ik aan een liesbreuk geopereerd moest worden. Hierdoor moet helaas de rit naar Santiago (vertrek 1 april) uitgesteld worden. Dat was écht balen, want deze ‘pelgrimsreis’ wilde ik maken om daarna met nieuwe energie verdere plannen te maken. Maar wat NU te doen?

De huisarts had een afspraak voor me in het ziekenhuis gemaakt, ik kon er pas 14 april heen. Zou dat niet sneller kunnen?

Maandag gebeld. Er was een afspraak die uitviel en ik kon dinsdag al terecht. Zo dat is beter! De chirurg bevestigde de liesbreuk en ’s middags kon ik al bij de afdeling anesthesie terecht.  Hierna naar de planning voor het tijdstip van de operatie. Het was daar rustig, dus kan ik al op woensdag 8 april terecht! Kijk, dat zijn mooie berichten nu kan ik weer plannen maken. De maand april herstellen, in mei weer de roeifiets trainingen oppakken en in juni of juli misschien al naar Santiago?

Zo ben ik ontsnapt om zeker een maand te wachten om geopereerd te worden. Dit maakt me weer heel wat positiever naar de toekomst.  Eigenlijk ook wel toevallig die ‘ontsnapping’, want lees een spannende thriller van David Baldacci met de titel ‘De Ontsnapping’ (aanrader!)

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *