Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #6 Puffen onder de pruimenboom

“Net de mooiste rit geroetst. Beklimming tot 15 procent. Nu uitrusten en bijdrinken/eten in El Acebo. Schiet niet echt op maar het is de reis en niet de race!”

Vandaag weer zo’n daggie van bijna 40 graden. Niet vlak maar flink veel bergen beklommen, dus helaas maar 80 km. op te teller. Gelukkig doet die ouwe Samsung het goed en de camera van Yoeri laat ik uitpuilen met foto’s en filmpies. Ben benieuwd als ik thuiskom of ze leuk zijn.

Net toen ik een afdaling aan het filmen was, kwam ik een Nederlandse backpacker tegen. Ze kwam uit Utrecht en zit bij de roeiclub, wie weet kan het filmpje t.z.t.naar haar toe.

Nu sta ik op de camping in San Fiz do Seo. De mooiste tot nu toe, aan klein riviertje, misschien duik ik er morgen even in. Tent staat onder pruimenboom, niet zo handig want het begint wat te waaien en het regent pruimen op m’n tent… Zie foto. Nou toedeloe en ik laat wel weer eens wat van me horen.

Pap de kilometervreterPruimenboom papa

Één reactie op “Update #6 Puffen onder de pruimenboom”

Het ziet er uit als een fantastische trip! Heftige temperaturen zeg! Ik hou de verhalen op de blog goed in de gaten. Leuk om te lezen dat de camera veel gebruikt wordt! 🙂

Gr,

Yoeri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *