Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #5 Weer een pufhete dag

Nadat ik vanmorgen uitgebreid uitgezwaaid ben door de eigenaars van Albergue de Ada weer een vlakke rit en veel zon. Wat ik de hele dag doe? Fietsen, drinken, fietsen, drinken en niet vergeten te eten. Dat doe ik af en toe in de stadjes. De officiële stempels voor Santiago bij de kerkjes laat ik mooi zitten.

Ondanks het late vertrek (10 uur) en ruimte tussenstops, toch 110 km gereden. Om 19 uur kom ik op camping/albergue El Carbajal, 3 km voor Sta Colombo de Samoza. Ik sta als enige op de camping, waar ik een mooi plekkie heb. Enige nadeel: veel rottige vliegjes…

Gelukkig maken de halve liters bier op het gezellige terras alles weer goed. Twee foto’s voeg ik bij, die van het afscheid bij Albergue de Ada in Reliegos en de beroemde brug in Hospital de Orbigo over de rio Orbigo. Mooier zou het zijn als ik er rijdend op zou staan. Brug stamt uit de Romeinse tijd. Ik had net 15 km onverharde route gehad. Als toetje kreeg ik de hobbelige stenen en dat vond mijn roets met z’n ouwe boegspriet lang niet leuk…..
Tot later luitjes

20150820_094152

20150820_145648

2 reacties op “Update #5 Weer een pufhete dag”

Hoi Cor, die brug is een typsich voorbeeld van hysterische (lees: historische) bestrating van het soort waar wij als roetsers/ligfietsers niet blij van worden; ikzelf zou het stukje gelopen hebben met de fiets in mijn hand, dat past ook meer bij het historische karakter van de brug …. Gr., Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *