Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #3 Ervaring albergue

Hoewel ik in mijn tent slaap, toch ervaren hoe het is om in een albergue te zijn. Op een kamer met zes personen slapen, nee liever op mezelf. Gisteravond ook bij m’n tent een bonenmaaltijd gemaakt van Globetrotter.

Om zes uur werd ik gewekt doordat de pelgrimgangers vertrokken. Jawel, in het donker. Ik ga een gesprekje aan, maak een foto en doe net of ik een ervaren backpacker ben. Wel lekker luxe om aan de eettafel dit in te tikken, m’n havermoutpap te maken, etc.

Neem me toch voor vaker in zo’n tent te duiken, want het hoort erbij als je Santiago-ganger bent. Nu m’n pappie naar binnen slingeren, drie dagen op pad, drie keer pap en nog vijf in voorraad…..als dat maar goed komt.Wandelaars 18 aug

20150818_064850

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *