Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #2 Tweede verslag

Smsje van afgelopen weekend:

“Lekker hier. De eerste 170 km zitten erop. Zaterdag camping Mendigorria. Zondag in Navarette.”

En daarna het eerste verslag op maandag 17 augustus:

Blij dat ik kampeer in de tuin van de Albergue, die Spanjaarden spreken amper Engels en ik heb mijn vrijheid toch wel erg lief. Verplicht om 10 uur pitten en 8 uur wegwezen. Volgende keer beter een camping zoeken. Vandaag 110 km op de teller, maar wel af en toe de drukke N120 genomen. Als ik alles van het routeboekje moet rijden, kom ik gesloopt thuis. Prachtige landschap en lekker warm.

Zie tweede foto van Sto Domingo en van Naveretta waar het feest was. Morgen snel door Burgos, want steden hebben bijna geen richtingsborden waardoor ik steeds de verkeerde kant de stad uit rijd. Hopelijk krijg ik Wifi nog eens lekker te pakken…..

20150817_134712

20150815_213542

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *