Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #24 Van de regen in de drup

De laatste dagen krijgt die trouwe MSR-tent flink veel nattigheid op z’n dak. Het regent steeds vaker, maar het meeste valt ’s nachts. Overdag is het redelijk droog en voortdurend de wind in de rug. Nee, ik mag niet klagen tot vanochtend. Bij het wakker worden gezellig getikkel op het tentdoek. Mooi, lekker liggen blijven, want in de regen ga ik niet roetsen. Ik zit goed op schema, dus kan ik me een luier dagje permitteren.

Word ik even later om 10 uur wakker… is het droog. Verdorie, moet ik toch weer aan het werk (weer 100 km.) En je raadt het al, zet ik de tent neer: begint de regen weer. Benieuwd of ik morgen wel een vrije dag kan krijgen…

Ondanks de late start toch flink opgeschoten. Zit nu 40 km. onder Tours. Onderweg nog wat foto’s gemaakt.
Eerste foto is nog van zondag: de kerk van St.Jean d’Angely (waar ik m’n achterband moest plakken), verder een mooi kasteel met mooie roets en een paar vakwerkhuizen.

De ontmoeting met Ingmar in Chartres gaat helaas niet door. Ingmar was onderweg op z’n roets maar heeft een gekneusde rib en heeft daardoor z’n reis moeten stopzetten. Hij is gelukkig inmiddels bij z’n Marieke terug thuis om te herstellen.

20150914_102204 20150914_102712 20150915_134041

4 reacties op “Update #24 Van de regen in de drup”

Ah pap goed om je heen kijken met al die mooie gebouwen hoor! En niet te hard roetsen anders vergeet je straks te ‘levensgenieten’.
Groetjes astrid 🙂

Deze Marieke houdt samen met Ingmar je reisverslagjes goed bij. Je hoort de vaart erin, dat lees ik wel. En er is altijd wel wat – of tijd om band te plakken, of tijd om een stadje te bekijken of de golven in te duiken, of tijd om toch nog een stuk te roetsen. Klinkt goed, groet,
Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *