Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #23 Niets is zo veranderlijk als…

Vervolg op Update #22, nadat hij de stad heeft bezichtigd.

Uitslapen is fijn, maar zo’n stad doorslenteren heb ik in een paar uurtjes bekeken. Zeker op zondag…..geen bal te beleven. Uiteraard wel die kerken bezocht, het amfitheater, zie foto. Maar om 15 uur tent opgebroken en nog een paar uurtjes het avontuur tegemoet. Nou die kreeg ik! Nog maar net een half uurtje regen en lekke band! Dat laatste gelukkig net op moment dat ik eindbestemming (camping St-Jean-d’Angely) heb bereikt. Even klaarde het op, Harrie’s potje klaargemaakt en morgen bandje plakken en weer verder. Doet me denken aan de spreuk die thuis hangt: ‘you can better travel one day, than read a thousend books’. Ik ben het er mee eens! En nu smullen maar…..

20150913_123400

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *