Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #16 Problemen met achteras

Ik wist dat die bergen zwaar waren, maar zo erg…. Maandag 65 km. gebuffeld, maar helaas ook flink moeten lopen. Het weer is ietsje frisser gelukkig, maar beklimmingen boven de 10% trek ik niet, dan maar die last naar boven lopen en dat gaat een stukkie langzamer. En dan nog eens achtervolgt door honderden rottige vliegjes…, maar het ergste moet nog komen: volgens mij heeft m’n achteras het begeven.

Hij maakt behoorlijk veel herrie en de free-wheel is niet goed. Sta in dubio, verder rijden en hopen dat het niet erger wordt of Derk bellen en vragen of hij een nieuw achterwiel opstuurd. Bij dat laatste ben ik zo 5 dagen kwijt. Ik probeer nog een stukkie verder te zwoegen. Gisteren (maandag) heb ik weer illegaal gekampeerd. Perfecte plek, vlak langs de weg bij het plaatsje Tornaleo (850 m.) en niemand die me zag. Dat verbeterde me humeur een stuk!

Vandaag om 9.30 uur op de roets geklommen, eerst een kleine beklimming en daarna een heerlijke lange afdaling. In Sisterna is een hotel-café (lekkere koffie) en wifi. Dus die kans grijp ik om mijn bericht de wereld in te sturen. Ondanks die herrie-makende-achteras, toch maar weer op de roets en proberen een camping te bereiken, want ik begin hier en daar wat te ruiken…..

De foto’s die ik stuur zijn mooi vergezichten, leuk om te zien, minder om te beklimmen…..

20150831_100652 20150831_110433 20150831_113644

3 reacties op “Update #16 Problemen met achteras”

Prachtig landschap! Houd moed en vertrouwen! Het tochtje dat je nu maakt is iets anders dan even naar Medemblik heen en weer. Het materiaal krijgt op zijn donder en zelf krijg je ook beproevingen te verwerken. Denk af en toe maar eens terug aan dat boek “het aarden beest”. Bij tegenslag of humeurigheid even een potje koffie of een noedeltje. Oplossingen dienen zich dan misschien wel aan! Bovendien je hebt al aardig wat overwonnen. Dat moet vertrouwen geven.
Hup Cor!
Goed dat ik weer eens eindelijk je berichten lees want ik was de afgelopen week te werk als vrijwilliger op het “doedans”festival. Podiums en dansvloeren dweilen,campinggasten een kampeerplek aanwijzen, steigers en circustenten afbreken etc. Boeiende tijd gehad met mooie ontmoetingen en muziek. Ik was daar samen met Victoria die er werkte voor de PR (foto en filmwerk). Vooralsnog mik ik zelf om op vrijdag 18/9 in Chartres te zijn. Met vertrek op 11/9 uit Nijmegen en vervolgens via de route Aachen/Vennbahn/Troisvierges/Bouillon/Epernay/Fontainebleau/Chartres zo ongeveer.Groeten en alle goeds!

Hoi Cor
wat leuk om weer wat over je avontuur te lezen wij zijn ook in Frankrijk en hebben 4 dagen auto pech nu is het weer verholpen en zijn we vandaag weer 260 km verder morgen nog 400 km en dan zijn we waar wij wilde wezen het weer was onderweg slecht maar nu weer echt Frans weer hele dag buiten en lekker genieten
Cor morgen een goede reisdag Groeten Douwe en Anneke

Hoi Cor.
Gaat goed man nu nog de problemen nog met je achteras
Kunnen ze hem daar niet rep er wonen daar toch ook fiets
ze makers. Dan hoef je niet zo lang te wachten.
gr en succes. Teun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *