Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #11 Finish bereikt: Finesterra en nu weer terug!

Tjonge, wat zijn de Spaanse beklimmingen taaie rakkers. Ook vandaag heb ik ze weer voor m’n kiezen gekregen. Zonder bergsnek had het niet te doen geweest. In de middag ging het van miezeren naar regenen en het schijnt nog een paar dagen aan te houden.

Lekker uitgerust van het slapen in een pension, vetrok ik rond tien uur. In Noia eetpauze en een leuk optreden gezien van een Spaanse groep. Ze vonden me nogal leuk in m’n roets-outfit, want een dame vroeg me mee te dansen. Sla ik natuurlijk niet af, helaas geen foto van deze actie, wel eentje met een paar leuke wijfies.

Om 19 uur kwam ik aan op de camping bij Finisterra. Tent onder de bomen met uitzicht op de Atlantische oceaan (zie foto). Ook nog een foto gemaakt van die eigenaardige kleine huisjes op palen. Wie weet de functie hiervan….?

Woensdag plan ik een rustdag in, rijd zonder bepakking even naar Finisterre (op 7 km.) en duik de zee natuurlijk nog even in. Daarna nog even Santiago aandoen en de tocht terug kan beginnen…..20150825_122016 20150825_172959 20150825_174447 20150825_201438

Één reactie op “Update #11 Finish bereikt: Finesterra en nu weer terug!”

Hoi Cor,

Die “huisjes” zijn volgens mij voorraad schuurtjes waar (vroeger) van alles werd opgeborgen wat eetbaar was (hooi, mais, wortels etc).
De ronde stenen moeten de muizen en ratten tegenhouden.

G roets, Bartel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *