Categorieën
Concertverslagen Diversen Muziek

Ongecompliceerd lol maken bij Ingmar en Marieke

Ze waren zaterdag 25 jaar getrouwd, kennen elkaar 35 jaar en doen de dingen vaak nét even anders. Een bijzonder stel: Ingmar Zondervan en Marieke Brakkee. Ook vierde Ingmar zijn verjaardag. Het werd een feest om nooit meer te vergeten!

Het feestterrein was het groepskampeerterrein De Snippenwei in het Dijkgatsbos bij Den Oever en we troffen fabelachtige mooi weer. De genodigden was een gemêleerd gezelschap, waarvan ik de helft amper ken. De rest ken ik van de andere feestjes en buitensportleven dat ik samen deel met Ingmar en Marieke. Bijvoorbeeld Alco en Esther (van de roeifietstrektochten), Ellen, Margo en Willem (van de Paaskampeergroep), Inge (Vobula landschapsonderhoud). Met een teamspel kan je zo’n groep vage bekenden op een ongedwongen manier elkaar leren kennen. Dat leerde ik van Raoul van Veel mensen.nl met ‘De Touwenknoop’: bijzonder geschikt om mensen weer met elkaar in verbinding te brengen. Het ijs blijkt vaak gebroken te zijn als mensen die elkaar niet kennen de Touwenknoop met elkaar hebben gedaan. Ik fabriceerde zo’n spel en het werd een succesnummer. Uiteraard kwam ook weer ‘Molky’ (Houthakkersspel) van Alco tevoorschijn. Hierna deden we het spel van Ingmar: ‘Billy Billy Bob’, zie Uitleg spel Billy Billy Bob

Bij het kampvuur werden de goede gesprekken gevoerd en speelden we tot diep in de nacht de ‘popmuziekquiz’ van Inge. De écht diehards gingen natuurlijk ook nog even ongecompliceerd lol maken in de groepsruimte, zie dit filmpje:

Één reactie op “Ongecompliceerd lol maken bij Ingmar en Marieke”

Haaa, dat boek van Andre Besseling “theater uit het niets”is echt een grappig boek. Daar staan veel meer van dat soort spelletjes in. Leuk!
Je kan ook iemand in de maling nemen door alleen Bop te roepen. Die was ik even vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *