Categorieën
Familie

Moederdag weekend om in te lijsten!

Twee weken terug nog berekoud, maar van ’t weekend genoten van het schitterende weer. Zeldzaam als je begin mei op het strand kan liggen. Of zonder te bibberen in het Oude Veer kan zwemmen….

Het meest lollig moment beleefde ik maandag op de fiets met Brigit. Er stond een pittige wind tegen, ik op de ligfiets, zij op de elektrische die we van mam hebben. Normaal moet ik regelmatig op Brigit wachten, ze rijdt op de bukfiets wat minder snel dan ik. Niet met die elektrische dus!  Met het optrekken sloeg ze al een gaatje en tegenwind was ze écht niet meer te volgen. Kilometers later stopte ze om op me te wachten. Toen ik haar voorbij reed, ging de duim naar beneden: ‘accu leeg’. Tja, weer een les Brigit, zorg dat-ie is opgeladen, wil je die snelle Cor bij kunnen houden!

Zondagochtend heerlijk metIMG_4639 zus Rennie naar het strand van de Groote Keeten geweest. Ze heeft de komende tijd wel wat extra aandacht nodig, na het overlijden van mijn moeder. Het zeewater was nog te fris om te zwemmen, maar dankzij m’n boek was het er goed slapen.  Toch heb ik zondag nog lekker in het buiten water kunnen zwemmen. ’s  Avonds was de eerste zwemavond van de triatlonclub in het Oude Veer. De watertemperatuur viel erg mee en na afloop bij de picknickbank gezellig koffie/thee gedronken. Hopelijk blijven we deze zomer lang van het mooie weer genieten!

Één reactie op “Moederdag weekend om in te lijsten!”

Normaal gaat een e-bike niet harder dan 25km/u. Dit moet dan wel een heel speciale E-bike zijn! Of moet je ook maar een motortje verstoppen in je frame?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *