Categorieën
Familie

Elke scheet op m’n blog?

Met mijn vrienden van MeerBomenNu zitten we woensdag na het oogsten in Noorderhaven gezellig even na. Zo leren wij bomenredders elkaar wat beter kennen. Ik gooi een vraag in de groep. ‘Weten jullie wat mijn tik is?’ Bonnie zegt met een grijns dat ze daar erg nieuwsgierig naar is. Ik antwoord ‘elke scheet op m’n blog zetten’.

Dat kan een mooi voornemen zijn voor 2024. Het jaar is nog niet om dus kan ik nog even doorgaan met scheten laten. Zondagochtend lig ik met Brigit in bed na te genieten van de pré-kerst bij onze kinderen. ‘Kan je me de foto’s van gisteren even appen lief?. ‘Mooi niet, dan zet je ze op je blog’. Lief mens die Brigit, maar soms een beetje streng. Gelukkig dochter Frea is de moeilijkste niet en appt me een voorraadje.

Dank je Frea, dan kan ik die miljoenen lezers van mijn blog toch nog trakteren op een verslagje… Onze traditionele familie etentje werd dit jaar wat compacter gehouden. Te gast waren we in Eindhoven bij Frea & Joris. We konden instappen bij Astrid & Yoeri. Op de heenreis bijpraten en terug werd onze muziek kennis getest.

In Eindhoven gingen we lekker vegetarisch smikkelen (Frea) en werden we creatief bezig gehouden (Joris). Mijn naam als spelletjesman, ben ik intussen kwijtgeraakt aan m’n schoonzoon. Joris had een wandeltocht uitgezet door de buurt, met als opdracht: ‘let op wat je ziet, foto’s maken mag’. We gingen in twee teams en het leverde leuke plaatjes op.

Ons team Cor-Yoeri-Niels-Frea ging als eerste op stap. Het Sint Joris college gaat zeker een vraag worden, op de foto dus. Daarna trekken we door het bos van landgoed Eikenburg. Wie verwacht dat in Eindhoven zo’n mooi park is…

Het andere team Brigit-Joris-Marijke-Astrid heeft ook lol in foto’s maken. Als we terugkomen stelt Joris de vragen. Eindstand 8-8, gelijkspel dus. Daarna bleef het nog lang onrustig in de Cyclamenstraat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *