Categorieën
Geen categorie Muziek

Cor de Ierse dans stuntelaar

Vrijdag gingen we op Ierse dansles in Schagen.  Een nieuwe tak van sport, die ik samen met Brigitte kan doen. De muziek en snelle bewegingen vind ik leuk, nu nog de uitvoering…

Ierland, het land en de muziek: heerlijk! Nu kwam Ingmar met het idee om te gaan Iers dansen in Schagen en het groepje kon nog wel een paar leden erbij hebben. Brigitte was direct in, ze was vroeger fanatiek volksdanser en zelf hou ik ook wel van ‘de dansvloer onveilig maken’.

Dus gingen we vrijdagavond er op af, bij Marije van www.selkieirishdance.nl. Ingmar, Marieke en Brigitte pakte de les moeiteloos op,  met mij ging het heel wat minder af.  Pasje links, pasje rechts lukte nog net, maar alles wat daarna kwam was veel te moeilijk om te onthouden. Na een kwartiertje stuntelen ben ik maar snel naar de koffiepot gegaan. Na de pauze durfde ik de dansvloer weer te betreden. Niet om nog eens te gaan dansen, ik vond dat ze me genoeg uitgelachen hadden, dan maar een paar foto’s en filmpje gemaakt. Kijk maar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *