Categorieën
Familie

Blog workshop bij Marijke en Sebas

Nog drie weken te gaan en dan vertrek ik op de roets naar het zuiden. Om m’n fans op de hoogte houden van de avonturen, moet ik wel m’n blog ter plekke bijhouden. Maar hoe doe je dat op locatie, terwijl je zo weinig mogelijk bagage meeneem? In een internetzaak inloggen en je berichten verzenden?

Daar in Frankrijk/Spanje vast niet te vinden terwijl je dit toch makkelijk zelf kan doen?
Vandaag bij Marijke en Sebas op bezoek, die de oplossing weten. Je neem je tablet mee en mobiel toetsenbordje, tik je berichten in de blog en wanneer je ergens op Wifi bent, verstuur je ze. Zo simpel kan het leven van de avonturier zijn. Nu nog even praktijk opdoen, dus dit tekstje op de manier ’tablet/toetsenbordje’ verwerkt en voila weer wat geleerd!
Daarna nog iets heel leuks gedaan: die handige digitale luitjes wonen in Haarlem en daar zit toevallig ook het oudste museum van Nederland (Teijler).
Ongelofelijk wat een mooi museum! Prachtige schilderijen, collectie instrumenten van honderd jaar terug en fossielen/skeletten van duizenden jaren terug. En dat allemaal in een prachtig oud gebouw. Daar moet ik op een rustig moment zeker nog een keer langs.

2 reacties op “Blog workshop bij Marijke en Sebas”

Dacht de oplossing te hebben, maar tablet, toetsenbord en oplader wegen twee kilo. Moet me beperken in gewicht (tent en kookspullen gaan ook mee). Blog toch maar bijhouden op manier van Frank van Rijn (internetcafé)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *