Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #9 Een daggie om niet te vergeten

Zondagochtend: dan slaap je natuurlijk uit! Ik doe daar ook aan, dus lag pas om half 11 op de roets. Ik kreeg nog een paar flinke beklimmingen voor m’n kiezen, maar het ergste was het voorspelde slechte weer. Tegen 2 uur ’s middags begon de wind aan te wakkeren en regende het pijpenstelen. Dus regenbroek, dubbele regenjas aan. Na al dat mooie weer, wil ik ook wel eens buffelen tegen de weergoden. Ook nog wat mooie foto’s gemaakt, o.a. van Rio Mino bij Portomarin.

Op de route naar Santiago liggen helaas geen campings, dus van armoede maar een albergue gezocht in het stadje Arzua. Na wat rondjes rijden eentje gevonden die er netjes uitzag (zie www.alberguevialactea.com). Het is er uitverkocht, dus druk en nogal onpersoonlijk. Ik slaap in een zaaltje met z’n tienen. Benieuwd hoeveel snurkers erbij zitten…..

20150823_093440Morgen (maandag) doe ik Santiago aan, maar het kan ook best zijn dat ik gelijk doorzoef naar Finesterra (op de terugweg heb ik nog een kans Santiago te zien). Foto’s die ik stuur: twee mooie uitzichten en een van pittige hond die niet bij m’n tent was weg te slaan…..

 

 

 

 

 

20150823_122221

 

 

 

 

 

7 reacties op “Update #9 Een daggie om niet te vergeten”

Hey Cor,
Prachtige reis die je maakt en ook heel leuk om te volgen. Ik zal je eind september wel alvast meegeven wat de ontwikkelingen zijn van ons project. Voorlopig vooral veel genieten ! Adios Kees

Hoi COR .
Wat een reis nu al. Goed weer tot nu toe maar een beetje regen
hoort er bij. Maar jij geniet met volle teugen.
Hoop dat je nog heel veel mooie dagen gaat meemaken.
Goeie reis en geniet er van.
gr Teun.

Heerlijk om het allemaal te lezen! Ik heb de superdeluxe hangmat van Philip overgenomen van het merk Clark. Inclusief underquilt en tarp. Dus ik gok op veel bomen onderweg als ik naar Chartres roets! De hangmat die ik al had zet ik op marktplaats. Zie jij in Spanje door de bomen het bos nog?

Wat leuk, al die reacties! Vandaag heb ik het eindpunt bereikt: Finisterra. Morgen even bijkomen en genieten van het slechte weer hier in Spanje. Kan ik toch nog m’n dwarslezer te grazen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *