Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #21 Hoera weer in Frankrijk!

Eigenlijk had ik maandag al de grens over gekund, maar om 15 uur een camping gevonden en lekker extra rust gepakt (‘is toch een beetje vakantie). Nog 35 km. te gaan voor St.Jean de Pied, de beruchte Pyreneeën over. Nou, achteraf vielen die pukkeltjes wel mee….. Ik reed ze de volgende dag in nog geen 2 uur.

Via SMS had ik contact met Alco en Esther Looije. Zij waren in de buurt en me ze afgesproken om ze te ontmoeten op de camping Sauveterre. Eind van de middag tref ik ze daar. Heerlijk weer Nederlands kletsen en dat ook nog eens met roeifietsvrienden. We lopen het oude stadje in, ik laat me haar en baard knippen en bbq’en samen tot diep in de nacht. Gelukkig heeft Alco Rochefort 10 meegenomen, dus is het uit te houden.

Woensdag trek ik weer verder naar het noorden. Net Ingmar even gebeld, hij mag wel opschieten om mij volgende week in Chartres te treffen, want ik ga als een trein. Hoewel…. morgenochtend natuurlijk uitgebreid ontbijten met de familie Looije. Alco rijdt vast nog wel een stukkie met me mee, pakken we nog een terrasje, kortom duurt toch nog wel even voordat ik terug ben….. Intussen genieten van het mooie weer in Zuid Frankrijk, in Hollands schijnt het herfst te zijn. Allemaal redenen om het rustig aan te doen.

Fotootjes die ik stuur: Cor voor en na de knip/baardbeurt en het historische stadje Sauveterre, en het echtpaar Looije die ik zowaar zomaar in Zuid Frankrijk trof.

20150908_174219 20150908_174309 20150908_181249 20150908_184517

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *