Categorieën
Reisverslag Santiago de Compostela

Update #19 Lekker kilometers maken

Wat is internet op locatie toch leuk. Krijg ik van Marijke op de mail een foto van Brigitte & Astrid, in bed (pyjama-party? ja, pap). Nou daar wil ik bij zijn, dus kilometers maken vandaag: want die party is niet eeuwigdurend…. Van die knie heb ik gelukkig bijna geen last meer en ik volg de raad van Derk op: roets je langzamer dan 6 km. ga dan lopen, kost minder energie, spaart je knie.

De route bevat minder bergen. Komt ook doordat ik smokkel met het routeboekje van Clemens Sweerman. Die stuurt je bij Guardo door de Sierra del Breze. Zal schitterend parcours zijn, hoge bergen (top 1413 m.), maar niet voor gekke Cor. Ik rij de vlakkere CL626, dat scheelt me zeker een dag.

Bij het leuke stadje Cervera zit ik weer op de route. Mooi, want hier is ook een camping waar m’n tent om 19 uur staat. Naast mij staat een Zaans motor-echtpaar, die me trakteren op een stuk warme rookworst.
Verloren voorwerpen: ik sta er om bekend nogal eens iets te strooien (haringen, etc.). Vorige week m’n bidon en een zak broodjes bij een picknickplekje laten liggen, gisteren verdorrrie m’n mes kwijt geraakt. Dat taaie Spaanse stokbrood trek ik nu met m’n handen uit elkaar…..
Foto’s die ik stuur: camping woensdag in La Vecilla, uitzicht op dorpje en berglandschap en die knappe kerel met helm.

20150903_092112 20150903_171510 20150903_172732

3 reacties op “Update #19 Lekker kilometers maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *