Categorieën
Concertverslagen Muziek

Muziek verbindt op heerlijk feest van Ineke & Peter

‘Het circus in de klei’ dat staat aan de Kleiweg. Zaterdag was ik er. Niet om te tuinieren maar om een geweldig mooi feest mee te maken.

Alle ingrediënten waren door Peter en Ineke van Zutphen in huis gehaald om er een topfeest van te maken. De achtertuin van de boerderij waar ik tuinier leent zich natuurlijk prima voor een buitenfeest, maar dan moet je het ook nog eens kunnen organiseren. Nou heb ik zaterdag ervaren dat dát wel goed zit bij het gastvrije echtpaar (ze vierden dat ze samen 145 jaar werden).  Het werd een heerlijke middag/avond met goede gesprekken, dansen, heerlijke hapjes/drankjes, etc. 20160806_160714Het meest verrast was ik door de muziek: het duo Speelman & Speelman speelde live. ‘Muziek die ergens over gaat’ volgens Peter en hij heeft helemaal gelijk: mooie Nederlandse luisterliedjes. Ik raak later nog met toetsenist Joost in gesprek. We hebben dezelfde favorieten (Bram Vermeulen, Maarten van Roozendaal en Alex Roeka). Het zou een fantastisch feest worden bij Peter en Ineke. Hun zoon Dorus blikte terug hoe hij opgroeide op de boerderij aan de Kleiweg en maakte het aanstekelijke feestlied ‘Circus in de klei’ samen gezongen met Joost en Daan Speelman.

Mijn favoriet luisterlied ‘Brug bij Avignon'(door Harry Jekkers geschreven) werd ook op het feest gezongen door het duo Speelman & Speelman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *