Categorieën
Familie

Dag ‘Roller coaster life 2019’!

Kan het erger in 2020? Nog meer hitterecords of nog bijzondere trouwerijen? Danny Vera met Roller Coaster (malle molen) van het leven. Van niks op 4 in de top 2000, nooit eerder gebeurd. In 2020 eerst het boek maar eens lezen ‘Hoe gaan we dit uitleggen’ en dan gaan we weer nieuwe records boeken.

Terugblikkend op ons privé leven was het huwelijk van onze Marijke & Niels natuurlijk een hoogtepunt. Met de kerst zagen we hun prachtige fotoboek. Thomas & Evelien van Part of the vision wonnen er al meerdere prijzen mee.

Met dit feest deed ik ook een poging om het nog leukerder te maken met mijn ‘Bingo act’. Op de wijze van het Pizzalied, zong ik ‘Elke feessie dat begint in te dutten, dan kom ik om het eventjes op te flutten’ en ‘ Vroeger op de verjaardagsfeestjes van mijn meiden was ik de koning van de spelletjes, dat waren nog eens tijden’. Die dochters van mij hebben intussen de heerschappij van de spelletjeskoning overgenomen.

Ze weten bijvoorbeeld goed hoe het werkt om de sfeer erin te houden met het traditionele kerstdiner. Tijdens het borrelen wist Astrid ons te verleiden met het spel ‘Raad het woord van 2019’. Maar ze bakten het nog bruiner door tijdens het diner vijftig ludieke familie quizvragen te bedenken.  Er werd fanatiek gestreden om de prijzenpot. Dankzij mijn spelregel ‘dubbel punten’ bij de laatste tien vragen, kon ik nog net op het ereschavot plaatsnemen met een bronzen plak. Goud was er voor Ties en Joris haalde het zilver. Niet onverdienstelijk want alle drie mannen horen tot de koude kant. Het bewijs we zijn goed ingeburgerd bij de familie Van Tilburg!

Voor ons eigengemaakte nieuwjaarskaartje was ik geïnspireerd door de doe-activiteit van de trouwerij en maakten gebruik van de mooie plaatjes die dit opleverde. Dus ……weer een geinig kaartje!

3 reacties op “Dag ‘Roller coaster life 2019’!”

Heeee Niels en Frea hebben de familie quiz grootte deels bedacht en het initiatief genomen om dit te bedenken ea 😉 niet alle eer naar Astrid

Hahahhaha. Ik zie nu pas hoe glansrijk ik er vanaf kom in dit artikel. Maar ik moet opbiechten dat de familie quiz na het eten (bestaande uit 50 vragen) geheel het initiatief was van Niels en Frea 👏🏻👏🏻

Verklap je nu al het Nieuwjaarskaartje online? Wel leuk geknutseld met die foto’s 😉 Misschien leuk om er ook eentje naar Part of the Vision te sturen… Ik heb het adres wel voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *